Ma 15.6.2015: Pekoni-jalapenogrillileivät ja grillattu ananas

Kesäkeittiön kokki Aki Wahlman antaa tänään hyviä käytännön vinkkejä ananaksen grillaukseen ja grillileipien kokoamiseen. Grillattu ananas sopii broilerin tai lihan lisäkkeeksi tai jälkiruoaksi jäätelön kanssa tai vaahterasiirapin ja suolapähkinöiden kanssa. Pekoni-jalapenotoastit valmistuvat kätevästi grillissä.

Grilliruoka voi olla myös edullista, grillatun ananaksen valmistus kustantaa vain noin 0,20 € annokselta ja grillitoastit noin 1,15 €/annokselta*. 

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Katso reseptit ja lue lisää vinkkejä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.