Perjantain 21.8. jakso: Latva-artisokka, sitruunavoi ja parmesaanimajoneesi

Latva-artisokka on monelle ehkä vieras raaka-aine, mutta siitä syntyy monta maukasta ruokalajia vaikkapa viikonlopun herkutteluun. Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmassa valmistetaan keitettyjä latva-artisokkia, jotka tarjotaan sitruunavoin ja parmesaanimajoneesin kera. Tässä mahtava vinkki loppukseän ja syksynillanistujaisten tarjoiluihin!

Katso videolta Aki Wahlmanin kaksi erilaista vinkkiä latva-artisokan käsittelyyn. Kurkkaa myös Pirkka-koekeittiön kuvalliset ohjeet latva-artisokan keittämiseen.

Illanistujaisten uusi suosikki

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.