Kanapyöryköitä Kariniemen kananpojan jauhelihasta

Nyt paljastetaan maukkaiden kanapyöryköiden salat! Aki Wahlman ja HK:n tuotekehityskokki Tero Honkaniemi valmistavat monikäyttöisen taikinan kananjauhelihasta. 

Pyöräytä pyörykät

Vähärasvainen ja runsas proteiininen broilerinjauheliha on lisännyt suosiotaan. Kananjauhelihasta syntyy taikina vaikkapa pyöryköiden, pihvien tai murekkeen valmistukseen. Itse taikina vaatii vain muutaman raaka-aineen sekä mausteita. 

Aloita lisäämällä korppujauhoja maitoon, veteen kermaan tai lihaliemeen. Lisää seokseen sipulikuutioita raakana tai freesattuna sekä pekonikuutiota pannulla paistettuna tai raakana.

Broilerinjauheliha on mietoa, joten maustamisessa saa huoletta irrotella. Tällä kertaa pyörykät saavat makua parmesaaniraasteesta. Suolaa ei pekonin ja juustoraasteen vuoksi tarvitse lisätä enää lainkaan. Laita valmis taikina hetkeksi jääkaappiin, niin taikinan muotoilu onnistuu helpommin.

Broilerinjauhelihasta syntyy myös broilerinjauhelihakeitto, broilerinjauhelikastike sekä chili con kana

Kokkaa kanaa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.