Lataa K-Ruoka-mobiilisovellus

Suosittu K-Ruoka-mobiilisovellus on ladattavissa kaikille mobiililaitteille! Älykkäät toiminnot tekevät ostoslistan suunnittelusta ja kaupassa käymisestä entistä helpompaa. Sovelluksen reseptiosio tuo ruokatrendit ja ajankohtaiset ruokaohjeet ja reseptit suoraan kotikeittiöön. 

Lataa K-Ruoka mobiilisovellus omaan laitteeseesi:

Mobiilisovelluksesta löydät

 • Usein ostetut tuotteet ja jaettavan ostoslistan
 • Henkilökohtaiset edut
 • Oman Plussa-pistekertymän
 • Oman kaupan aukioloajat ja tarjoukset
 • Yli 6 000 K-Ruoka.fi:n reseptiä
 • Omat suosikkireseptit (iOS ja Android)
 • K-ruokakaupat kartalla

Sovellus tarjoaa runsaasti ideoita ja inspiraatiota ruoanlaittoon. Erityisruokavaliot sisältävän reseptihaun lisäksi sovellus ehdottaa käyttäjälle suosituimpia, sesongin raaka-aineista valmistettuja, ajankohtaisia sekä helppoja ja edullisia reseptejä. Parhaat reseptit voi tallentaa omiin suosikkeihin, joista ne löytyvät helposti ja nopeasti myöhemmin (ominaisuus tulossa myös Windows Phonelle).

Mobiilisovellus näyttää Plussa-korttiostosten perusteella listan useimmin ostetuista tuotteista, joita voi lisätä älykkäälle ostoslistalle. Ostoslistan voi jakaa saman Plussa-korttitalouden muille mobiililaitteille ja lista päivittyy reaaliaikaisesti.

Oman kaupan aukioloajat ja muut tiedot näkyvät sovelluksen aloitusnäytöllä ja aiemmin sähköpostitse lähetetyt tarjoukset löytyvät nyt myös suoraan mobiilisovelluksesta ja ovat helposti lisättävissä ostoslistaan.

Kaikki Suomen K-ruokakaupat löytyvät mobiilisovelluksen karttapalvelusta, joka helpottaa sopivan ostospaikan löytämistä esimerkiksi viikonloppuna tai vieraalla paikkakunnalla.

Sovelluksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppokäyttöisyyteen ja visuaalisuuteen ja sen käyttäjäystävällisyyttä kehitetään myös jatkossa aktiivisesti yhdessä käyttäjien kanssa.

K-Ruoka-mobiilisovellus palkittiin huhtikuussa 2017 digitaalisen markkinointiviestinnän töille tarkoitetussa Grand One -kilpailun Tuloksellisin verkkopalvelu -kategorian voittajana. Toukokuussa 2016 sovellus sai kunniamaininnan saman kilpailun Paras UX-design -kategoriassa. Sovellus palkittiin myös toukokuussa 2016 parhaasta ostamisesta Blue Arrow Awardseissa. Blue Arrow Awards on kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. 

Uudet ominaisuudet

Valikoima

Sovelluksen uusimmassa iOS-versiossa löytyy kaikkien K-ruokakauppojen valikoimat, tuotetiedot ja hinnat. Android-laitteille ominaisuudet julkaistaan kevään aikana. 

Verkkokauppa

Sovelluksen uusimmassa iOS-versiossa on mahdollisuus myös ostaa ruoan verkkokaupassa mukana olevista kaupoista:

 • K-Citymarket Iso Omena (Kotiinkuljetus)
 • K-Citymarket Itäkeskus (Kotiinkuljetus)
 • K-Citymarket Porvoo (Tilaa ja Nouda)
 • K-supermarket Hämeenkylä (Tilaa ja Nouda)
 • K-supermarket Vierimä (Kotiinkuljetus sekä Tilaa ja Nouda)

Rakennamme parhaillaan uutta verkkokauppaa ja jatkossa ostokset voi tilata yhä useammasta K-ruokakaupasta. 

Keräilypassi

Uutta 10.4 alkaen sovelluksen keräilypassi-ominaisuus löytyy Android-puhelimien lisäksi myös iOS:lle. Samalla käynnistyy K-Citymarketien veitsikeräily ja K-Citymarket Kupittaan patonkipassi. Keräily otetaan käyttöön aktivoimalla se mobiilista. Sovelluksen käyttäjä on mukana vain haluamissaan keräilykampanjoissa.  

K-Ruoka-mobiilisovelluksen käyttöehdot

Kysymyksiä ja vastauksia

Käyttäjien kokemuksia

K-Ruoka-mobiilisovelluksen lataaminen on helppoa:

1. Hae sovellus omasta sovelluskaupastasi hakusanalla "K-Ruoka" ja lataa se puhelimeesi.

2. Kirjaudu sisään omalla nimelläsi ja Plussa-korttisi numerolla (yhdistelmäkorteissa numero löytyy kortin kääntöpuolelta).

3. Sovellus on valmis käyttöön!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tilaa henkilökohtaiset edut