Janine Rewell ja Maria Veitola

Janine Rewell on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen omaleimainen tyylinsä on kerännyt runsaasti huomiota maailmanlaajuisesti. Arvostetuissa Vuoden huiput -kilpailussa ja Cannesin mainosfestivaaleilla palkittu Janine on suunnitellut mm. Toyotalle, H&M:lle, Swarovskille, Vogue Eyewearille ja Finnairille. Hänen kädenjälkeään on myös viimeisimmän Paulig-peltirasian kuvitus.

Janine

Janinen tyyli on inspiroitunut luonnon geometrisistä muodoista, koristeellisista yksityiskohdista ja intensiivisistä väreistä.

"Ihanaa jos voin omalla kädenjäljelläni vaikuttaa näin tärkeään asiaan! Visiossani Nenäpäivä-kassin tunnusmainen punainen pallo tulee kietoutumaan geometriseen art deco -henkiseen kuvituskuosiin, tehden kassista tyylikkään aikaa kestävän sisustus- ja ostosasusteen", Janine kertoo.

Inspiraattorikseen Janine kutsui Maria Veitolan.

”Halusin kutsua parikseni vahvan naispersoonan, joka osaa pistää prioriteetit järjestykseen ja uskaltaa puhua niiden puolesta”, Janine sanoo.

Maria Veitola lähti mielellään mukaan Nenäpäivään.

”Jos voin omalta osaltani suinkin auttaa kehitysmaiden lapsia, teen sen erittäin mielelläni”, Maria sanoo ja jatkaa:

”Meidän suunnittelemamme Nenäpäivä-kassi olisi ainakin superkaunis! Sellainen, joka tuo iloa ja hauskuutta arkeen! Janine on mieletön suunnittelija, joten kassista tulisi varmasti myös himottu keräilyesine”, hän visioi.

Lue lisää Janine Rewellin sivuilta!

Janine Rewell, kuvaaja Harry Elonen
Maria Veitola, kuvaaja Mitro Härkönen

Muut suunnittelijat

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.