Nenäpäivän kestokassin suunnittelu käynnistyi

Vaatesuunnittelija Mert Otsamo ja laulaja Krista Siegfrids aloittivat yhteistyön syksyn 2015 Nenäpäivän hyväksi.

K-kauppojen ja Nenäpäivän järjestämässä yleisöäänestyksessä uuden Pirkka Nenäpäivä-kestokassin suunnittelijapariksi äänestetty kaksikko lupaa, että syksyllä luvassa on dramaattisen tyylikäs kestokassi, jolla on vahva sanoma. Katso alta myös video suunnittelijaparin pohdinnoista.

”Mahtavaa tehdä designilla hyvää!”

Mert valitsi itse suunnitteluun Nenäpäivä-inspiraatioparikseen Kristan.

"Minulle suunnittelu ei koskaan ole rajoittunut vain vaatteisiin ja olen aina halunnut antaa ihmisille jotain, joka koskettaa heitä suuremmin. Krista oli minulle luonteva valinta pariksi – olemme tuttuja jo pidemmältä ajalta ja tehneet yhdessä paljon – nyt saamme käyttää luovuutemme kehitysmaiden lasten hyväksi", Mert Otsamo iloitsee.

”Yhteinen sävel löytyi meillä nopeasti. Syksyllä paljastettava designimme on dramaattinen, erottuva ja selvästi uudenlainen.”, Krista Siegfrids toteaa salaperäisesti.

Nenäpäivä auttaa kehitysmaissa

Nenäpäivän tuella järjestöt tekevät pitkäkestoista työtä kehitysmaissa lasten ja heidän perheidensä hyväksi.Nenäpäivässä mukana olevilla järjestöillä on hankkeita Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Yhden kassin tuotolla Nenäpäivän järjestöt voivat hankkia esimerkiksi koululounaan kymmenelle nepalilaislapselle tai rokottaa kaksi lasta tappavia tauteja vastaan Keniassa.

Uusi Pirkka Nenäpäivä-kestokassi nähdään K-kaupoissa Nenäpäivä-kampanjan alkaessa syksyllä 15.10.2015. Nenäpäivää vietetään seuraavan kerran 6.11.2015.

Pirkka Nenäpäivä-kassi 2015 by Mert Otsamo ja Krista Siegfrids

Mert Otsamo ja Krista Siegfrids suunnittelivat vuoden 2015 Nenäpäivä-kassin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.