Lammas kruunaa pääsiäispöydän

Uunijuuresten ja minttuhyytelön kanssa tarjottavat karitsa ja lammas ovat pääsiäisen ykkösherkkuja. Lammaspaisti, kare, fileet ja viulu sopivat jokaiseen pääsiäispöytään, mutta lampaan ja karitsan suosio on kasvanut myös muina vuodenaikoina ja juhlasesonkeina. Talvella maistuu tuhti lammaspata ja lammashampurilaiset sopivat kesän grillherkutteluun. 

Valikoimat parhaimmillaan

K-ruokakauppojen lammas- ja karitsavalikoimat ovat laajimmillaan juuri pääsiäisenä. Hitaasti hauduttaen tehdyt maukkaat padat ja paistit sopivat pääsiäiseen. Perinteisen paistin ja fileen lisäksi kaupaksi käyvät nyt erityisesti potkat, kareet ja niskat. Myös luomua kysytään. Myyntipäällikkö Jarmo Hyvönen kertoo, että kaikkein eniten myydään lampaan luuttomia paisteja.

- Lampaan viulu eli luullinen lammas on kuitenkin selvästi nousussa. Suuntaus vaikuttaisi myös olevan pakastetusta tuoreeseen lihaan, Hyvönen arvioi.

K-ruokakaupat myyvät myös uusiseelantilaista tuoretta karitsaa. Laadukkaat Chosen by Farmers -tuotteet ovat Suomessa ainoastaan K-ruokakauppojen valikoimissa. Myös Pirkka lammas- ja karitsatuotteita on saatavilla lähes kaikista K-ruokakaupoista. Sarjasta löytyy esimerkiksi Pirkka karitsan paahtopaistia, Pirkka lampaan ulkofileetä sekä Pirkka lampaanpaistijauhelihaa pakasteena

Ihastu siis sinäkin murean maukkaaseen herkkuun!  Katso parhaat reseptimme sekä vinkit lammas- ja karitsaruokien valmistukseen sekä maustamiseen

Karitsaa ja lammasta ruokapöytään

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Karitsanpotkat - näin onnistut

Lammasruoan kumppaniksi

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Onnistu ohjeillamme

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset