Pääsiäismenu kalasta

Pääsiäismenu koostuu yleensä sesongin klassikoista. Tässä menussa unohdetaan lammas ja mämmi ja maistellaan sen sijaan kalaa. Myös kananmuna ja pasha saavat uutta twistiä.

Kananmunat saavat kauniin värin punajuuresta. Lohiruusukkeet saavat makua sitruunasta ja parmesaanista, niiden kera tarjotaan täyteläisen makuiset yrtti-valkosipuliperunat. Tuoreilla marjoilla ja hedelmillä koristeltu pashakakku on kiistatta kahvipöydän näyttävin ilmestys.

Alkupala
Punajuurella värjätyt kananmunat 

Pääruoka
Lohiruusukkeet ja yrtti-valkosipuliperunat

Jälkiruoka
Pashakakkua ja tummapaahtoista kahvia.

Katso reseptit

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset