Vuoden lähituottaja: Pesolan pihviliha

Vuoden lähituottaja on paikallinen tuottaja, jonka erinomaisuudesta koko Suomen pitäisi tietää. Pesolan pihviliha on ehdolla Vuoden lähituottaja -kategoriassa. Pesolan tilan isäntä Antti Niskanen kertoo, mistä on kyse. 

Mikä erottaa teidät muista lihantuottajista?

Meillä on älyttömän hyvät tuotteet. Lisäksi meikäläisen savolainen persoona vaan on erilainen kuin muilla, ja omana itsenäni teen tätä hommaa.

Miten paikallisuus näkyy toiminnassanne?

Olen henkeen ja vereen lähituottaja. Tällä alueella teen markkinatyötä, vaikka ei se ole helppoa, kun ihmisiä on niin vähän. Sadan kilometrin säteellä pyörin myyntireissuilla ja tapahtumissa paistamassa esimerkiksi makkaraa. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden paikallisten tuottajien ja yritysten kanssa.

Mikä on suurin etunne?

Meillä laadukkaan tuotteen mittari ei ole pelkkä mahtava liha, vaan koko ketju, joka alkaa vasikan syntymästä. Myymme vain meillä syntyneen ja kasvaneen naudan lihaa. Meille on todella tärkeää, että nauta saa elää mahdollisimman hyvän elämän.

Kaikki Awardseista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.