Vuoden paikallinen ruokavaikuttaja: Teppo Ylä-Hemmilä Viipurilaisesta Kotileipomosta

Paikallinen ruokavaikuttaja on edistänyt kotiseutunsa ruokakulttuuria ja hänellä on asiantuntemusta, asennetta ja näkemystä ruoasta. Teppo Ylä-Hemmilä Viipurilaisesta Kotileipomosta on ehdolla Vuoden paikallinen ruokavaikuttaja -kategoriassa. Teppo Ylä-Hemmilä kertoo lisää yrityksen ruokakulttuurista.

Millaista ruokakulttuuria haluat edistää?

Haluan sekä leipomossamme, kahvilassamme että omassa elämässäni tuottaa ja tukearuokakulttuuria, joka keskittyy makuun ja laatuun. Pyrimme antamaan arvon kaikille tuotantoketjun tekijöille. Se on mielestämme kestävä tapa toimia.

Miten saatte viestinne perille?

Sosiaalinen media on meille tärkein, mutta myös oman kahvilan ja myymälän pitää huokuasitä, mitä me olemme. Esimerkiksi rukiin matka viljelijältä myllyn kautta meille on 11 kilometriä. Kahvi ostetaan suoraan viljelijältä ja jauhetaan naapurin paahtimossa. Myöspakkausviestinnässä haluamme kertoa, että tuotteiden takana on oikeat ihmiset.

Mikä on ruoan tärkein tehtävä?

Ruoan, oli se sitten leipää tai mitä tahansa, pitää tarjota nautintoa ja elämyksiä.

Kaikki Awardseista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.