K-Ruoka Awards 2017

Ruokamaailman parhaat uutuudet, kiinnostavimmat ihmiset ja puhuttavimmat ilmiöt. Tätä kaikkea on K-Ruoka Awards, joka palkitsee tänäkin vuonna ruoka-alan tekijöitä ja tuotteita seitsemässä kategoriassa. Myös sinä voit vaikuttaa! 

K-Ruoka Awards etsii nyt parhaita ehdokkaita seitsemään kategoriaan yleisöäänten ja vaikutusvaltaisen tuomariston mielipiteen perusteella.

Ehdota nyt omaa suosikkiasi yhteen, useampaan tai vaikka jokaiseen kategoriaan!

Näin äänestys etenee

Yleisöllä on 30.6.2017 asti mahdollisuus ehdottaa suosikkejaan seitsemässä kategoriassa:

  1. Paras K-Citymarket
  2. Paras K-Supermarket
  3. Paras K-Market
  4. Vuoden uutuustuote
  5. Vuoden paikallinen lähituottaja
  6. Vuoden vastuullisuusteko
  7. Vuoden Pirkka-tuote

Kaikkien seitsemän kategorian kolmen finalistin joukosta on mahdollista äänestää K-Ruoka.fissä omaa suosikkiaan kunkin kategorian voittajaksi 25.9.-22.10.2017. Voittajat julistetaan 4.11, ja ykköseksi valitut näkyvät ja kuuluvat K-Ruokamedioissa koko seuraavan vuoden ajan. 

Suosikkiaan ehdottaneiden kesken arvotaan 100€ arvoinen K-lahjakortti.

Säännöt ja rekisteriseloste

PARAS K-RUOKAKAUPPA
Löytyykö sinun lähikulmiltasi Suomen paras ruokakauppa? Saatko kaupastasi kaiken kerralla? Inspiroiko kauppasi sinua syömään paremmin? Vai onko kauppasi moderni uudenajan kyläkauppa?
VUODEN UUTUUSTUOTE
Mikä viime aikojen uutuus on noussut ruokapöytäpuheisiin ja jäänyt mieleesi? Ehdota vuoden uutuutta!
VUODEN PAIKALLINEN LÄHITUOTTAJA
Tiedätkö tuottajan, jonka erinomaisuudesta koko Suomen pitäisi tietää? Tähän kategoriaan voit ehdottaa esimerkiksi pienpanimoa tai viljelijää, leipomoa, kalastajaa tai juuston valmistajaa. Tai ketä tahansa muuta mahtavaa tuottajaa!
VUODEN VASTUULLISUUSTEKO
Vastuullisuusteoilla pelastetaan maailma, helpotetaan läheisen elämää, kannustetaan liikuntaan ja kierrätetään. Ne ovat arjen suuria ja pieniä asioita. Ehdota sinulle tärkeää vastuullisuustekoa.
VUODEN PIRKKA-TUOTE
Ehdota kaikkien aikojen parasta Pirkka-tuotetta. Se voi olla uutuus tai jo 31 vuotta K-kauppojen valikoimissa ollut Pirkka. Valinnanvaraa riittää, sillä Pirkkoja on jo lähes 2600.
Jätä vielä omat yhteystietosi ja osallistu arvontaan!
Olen täysi-ikäinen tai minulla on huoltajan lupa osallistua *
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.