Vuoden Pirkka: Pirkka Majakanvartija -joulufilmin Majakanvartija-hahmo

Vuoden Pirkka on henkilöitä tai ilmiöitä, joka toimivat Pirkan arvojen mukaisesti: Hän on kaikin puolin reilu ja rehti, edistää hyvinvointia ja nauttii hyvästä ruoasta. Pirkka Majakanvartija -joulufilmin Majakanvartija-hahmo on ehdolla Vuoden Pirkka -kategoriassa. Näyttelijä Teemu Potapoff kertoo lisää hahmostaan.

Millainen Majakanvartija-hahmo on?

Roolini on perinteinen majakanvartija, joka asuu yksin saarella rakkaan koiransa kanssa. Hahmosta haluttiin miehekäs, leppoisa ja hyväsydäminen. Tuntui, että sain olla kuvauksissa oma itseni, ja se välittyy.

Millaista mainosta oli tehdä?

Kuvasimme minun osuuttani päivän saaristossa, ja sain jo jonkinlainen idean päähäni,millainen mainoksesta tulisi. Tiesin, että laatua on tulossa, koska Taito Kawata oli ohjaamassa, mutta lopputulos löi kuitenkin ällikällä. Mainoksesta tuli valtavan hieno ja lämminhenkinen, oikealla tavalla kansainvälinen, eikä kuitenkaan liian sokerinen.

Mitä mieltä olet lopputuloksesta?

Mainoksesta huokuu aito joulun tunnelma ja ajatus siitä, että jouluja on niin monia kuin on perheitä. Toiset ovat töissä, toiset viettävät joulua yksin ja toiset perheen kanssa. Majakanvartija on filmissä kuin nykyajan joulupukki, joka sytyttää jouluvalot majakkaan.

Kaikki Awardseista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue lisää

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.