Vuoden Pirkka: Tubettaja Mmiisas

Vuoden Pirkka on henkilöitä tai ilmiöitä, joka toimivat Pirkan arvojen mukaisesti: Hän on kaikin puolin reilu ja rehti, edistää hyvinvointia ja nauttii hyvästä ruoasta. Tubettaja Mmiisas on ehdolla Vuoden Pirkka -kategoriassa. Mmiisas kertoo, mikä tubettamisessa ja ruoanlaitossa viehättää.

Miksi tubetat?

Video on aina kiinnostanut minua. Jo 10-vuotiaana heitin läppää kameralle. Vuonna 2013 perustin YouTube-kanavani ja aloin tehdä viikoittain vlogivideoita. Minulle on helppo ilmaista itseäni videon välityksellä. Katsojallekin on miellyttävämpää, kun näkee myös ilmeet ja eleet.

Millainen tubettaja haluat olla?

Tarkoitukseni on saada ihmiset hyvälle tuulelle. Parasta palautetta on, kun katsoja kertoo, että vaikka aiemmin oli paha päivä, videoideni välityksellä sain hänet hymyilemään.

Miksi haluat tehdä kokkausvideoita?

Ensin halusin vain jakaa perheeni perinteisen viikonloppuruoan, tacokanapedin, ohjeen. Katsojat tykkäsivät ja tein lisää kokkivideoita. Niissä kaikki ei aina mene täydellisesti ja ruoan ulkonäkö ei välttämättä ole paras, mutta maku on aina hyvä. Ruoka on minulle nautinto, jota ei saa ottaa liian tosissaan.

Kaikki Awardseista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.