Grilli kuntoon Pirkka-tuotteilla!

Kesän grillikausi on täällä – on aika laittaa grilli paraatikuntoon. Pirkka-tuotesarjasta löydät kaiken tarpeellisen uuden grillauskauden aloittamiseen.

Seuraavat toimenpiteet ovat suositeltuja:

1. Ennen kuin aloitat, suojaa kätesi Pirkka-talouskäsineillä.

2. Silmäile grilliäsi ja totea ulkoinen kunto. Jos kyseessä on kaasugrilli, tarkista kaasuletku ja paineensäädin. Onko letkussa murtumia? Vuotaako paineensäädin?

3. Polttaaksesi talven aikana kerääntyneet epäpuhtaudet, kuumenna grilliä 15 minuuttia täydellä teholla.

4. Ota esiin Pirkka-grillin puhdistusharja. Harjaa ritilät ja parila puhtaaksi karstasta kun ne ovat vielä kuumia. Älä kuitenkaan polta sormiasi!

5. Seuraavaksi hommiin pääsevät Pirkka-uunin- ja grillinpuhdistaja, sekä Pirkka hankaussieni. Pese huolellisesti grilliritilä, grillin sisäpuoli ja parila. Putsaa myös grillin ulkoseinät kuumalla vedellä ja hankaussienellä.

6. Puhdista hiiligrillin alapuolella oleva tuhka-astia ja kaasugrillin pohja-osassa sijaitseva rasvakaukalo.

7. Kuivaa parilat ja ritilä, sekä öljyä Pirkka-rypsiöljyllä.

8. Seuraavaksi voitkin alkaa grillata!

9. Valitse Pirkka-grillihiiliä nopeaan grillaukseen. Pitkään ja hartaaseen grillailuun sopivat Pirkka-grillibriketit.

10. Pirskottele hiilien tai brikettien päälle Pirkka -sytytysnestettä. Älä lotraa sytytysnesteellä. Anna nesteen imeytyä ennen sytyttämistä.

11. Sytytä Pirkka-tulitikuilla!

12. Odota hyvää hiillosta ja ota samalla esiin Pirkka-grillimakkarat, sekä Pirkka-sinappi ja –ketsuppi.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.