Hannan elokuun valinnat

Kanavartaat

2 broilerinrintafileetä
suolaa
valkopippuria
2 kananmunaa
1 dl seesaminsiemeniä
1 dl pankojauhoa
(voi korvata korppujauholla)
paistamiseen: 1–1 ½ dl öljyä

1. Sekoita laakealla lautasella seesaminsiemenet ja pankojauho.
2. Leikkaa broilerinrintafileet pitkittäiseen suuntaan mahdollisimman tasapaksuiksi suikaleiksi. Yhdestä fileestä saat neljä suikaletta.
3. Leikkaa varrastikut niin pitkiksi, että ne mahtuvat paistinpannuun. Työnnä varrastikku lihan läpi. Mausta varras suolalla ja pippurilla.
4. Kääntele varras vispatussa kananmunaseoksessa.
5. Valuta liika kananmuna pois ja kääntele varras sen jälkeen pankojauhossa. Taputtele käsien avulla rouhe lihan pintaan, jotta se ottaa siihen kunnolla kiinni.
6. Kuumenna öljy paistinpannulla niin kuumaksi, kunnes se melkein savuaa.
7. Nosta vartaat pannulle kuumaan öljyyn ja laske lämpötilaa hiukan.
8. Paista vartaita öljyssä kummaltakin puolelta minuutti, tai kunnes pinta on kauniin keltainen.
9. Nosta kypsät kanavartaat talouspaperin päälle, jotta liika öljy imeytyy paperiin.

Avokado-minttupesto

4 annosta
1 valkosipulinkynsi
1 puntti minttua
kourallinen pistaasipähkinöitä tai kuorittuja maapähkinöitä
suolaa
mustapippuria
sitruunanmehua
raastettua sitruunankuorta
oliiviöljyä
1 dl raastettua parmesaania
1 avokado

1. Soseuta monitoimikoneessa kaikki raaka-aineet, paitsi avokado.
2. Kuori ja paloittele avokado ja sekoita se peston joukkoon.

Näitä Hanna suosittelee elokuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue Hannan aikaisemmista valinnoista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Takaisin pääsivulle