Hannan heinäkuun valinnat

Yrttilihapullat neljälle

Lihapullat

400 g Pirkka paisti- tai sika– nautajauhelihaa
1 dl maitoa
3 rkl korppujauhoja
200 g mortadella-makkaraa
1 tuore chili
1 valkosipulinkynsi
muutama oksa lehtipersiljaa
1 oksa rosmariinia, älä käytä puista osaa
1 dl parmesaania
1 sitruunan kuori
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl öljyä paistamiseen

Tomaattikastike

1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
4 rkl öljyä paistamiseen
1 prk tomaattimurskaa
1 tl chilijauhetta
1 tl sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria

1 Sekoita maito ja korppujauhot suuressa kulhossa.
2 Hienonna mortadella, chili, valkosipu- linkynsi, lehtipersilja ja rosmariini.
3 Raasta parmesaani ja sitruunankuori.
4 Sekoita jauheliha ja mortadella korppu- jauhokermaseokseen.
5 Lisää chili, valkosipuli, lehtipersilja, rosmariini, parmesaani ja sitruunan kuori.
6 Mausta taikina suolalla ja mustapippu- rilla. Vaivaa taikina tasaiseksi. Paista nokare taikinaa ja tarkista maku.
7 Pyörittele taikinasta kosteilla käsillä lihapullia.
8 Paista lihapullia ensin kuumalla pannulla, sitten keskilämmöllä noin 8 minuuttia.

1 Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
2 Kuullota sipulit öljyssä keskilämmöllä.
3 Lisää tomaattimurska, chilijauhe ja sokeri. Anna kiehua kymmenisen minuuttia.
4 Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
5 Tarjoa kastike lihapullien ja spagetin kanssa.

Näitä Hanna suosittelee heinäkuussa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue Hannan aikaisemmista valinnoista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Takaisin pääsivulle