Hannan syyskuun valinnat

Poropasta

Poropasta

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
100 g poron kylmäsavupaistia
1 dl punaviiniä
2 dl kermaa
pari oksaa hienonnettua timjamia
1 rkl dijon-sinappia tai konjakkisinappia
suolaa
mustapippuria
(2 rkl piparjuurituorejuustoa)

1. Kuullota sipulit ja chili voissa, kunnes pehmenevät.
2. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
3. Suikaloi poro ja lisää se sipulien joukkoon pannulle, paistele keskilämmöllä tovi.
4. Nosta lämpöä ja lisää punaviini ja timjami, kiehauta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
5. Lisää lopussa kerma sekä sinappi ja anna kiehahtaa, sekoita kastike al denten pastan joukkoon. (Voit halutessasi lisätä kastikkeeseen myös pari ruokalusikallista piparjuurituorejuustoa, piparjuuri kun toimii aina poron kanssa.)
6. Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria.

Näillä onnistut!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Lue Hannan aikaisemmista valinnoista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Takaisin pääsivulle