Kestokassi on käytännöllinen ja kaunis

Monikäyttöisissä Pirkka-kestokasseissa on ainesta todellisiksi keräilyklassikoiksi.

Ensimmäinen Pirkka-kestokassi tuli myyntiin vuonna 2007 ja sittemmin kestokasseihin on tuotu huippusuunnittelijoiden kuosit. Vuonna 2012 Kesko aloitti yhteistyön Ivana Helsingin kanssa ja Paola Suhonen suunnitteli punaisen Auringonkehrä-kuosisen kestokassin. Vallilan Boulevard-kuosinen Pirkka-kassi puolestaan tuli kauppoihin keväällä 2014.

Kestokassit suomalaista designia

Tänä vuonna asiakkaita on ilahdutettu sekä uudella Vallila kuosilla, nuoren Saara Ikosen Kesäpäivä-kassilla että lokakuussa julkaistavalla Nenäpäivä-kassilla, jonka suunnittelevat Mert Otsamo ja Krista Sigfrieds. Suomalaista suunnittelua tullaan näkemään jatkossakin Pirkan kestokasseissa.

- Kestokasseista on tullut suosittuja, sillä ne ovat niin käteviä ja monikäyttöisiä. Käytännöllisyyden lisäksi kassin pitää olla niin kaunis, että asiakkaat käyttävät sitä mielellään uudestaan ja uudestaan, kertoo Pirkka-sarjan Brand Manager Ulla Heikkilä.

- Saamme myös asiakkailta silloin tällöin hauskoja kuvia ja tarinoita kestokassien käyttöön liittyen. Olemme koonneet näistä parhaita vinkkejä, jotka hyödyttävät muitakin, jatkaa Heikkilä.

Kesäpäivä-kuosi suunniteltiin alun perin hiusmuotoilutuotteille

Myös nuoret suunnittelijat ovat päässeet antamaan kädenjälkensä Pirkka-sarjaan. Kesäpäivä-kestokassin kuosi on Saara Ikosen suunnittelema ja syntyi kesällä 2013, kun Lahden muotoiluinstituutin opiskelijat suunnittelivat Pirkka-sarjan hiusten- ja vartalonhoitotuotteille uusia pakkausilmeitä. Alun perin hiusmuotoilutuotteille suunniteltu Kesäpäivä-kuosin design on sympaattinen kaupunkimaisema, jonka värit ovat raikkaat.

Vaikka Saaran työtä ei valittu kisan loppukilpailuun mukaan, Keskolla nähtiin kuosin potentiaali. Nyt Kesäpäivä-kuosi koristaa uutta kestokassia.

- Tällä kuosilla halusin luoda iloisen, lämminhenkisen ja positiivisen visuaalisen maailman, joka mielestäni kuvaa Pirkan henkeä ja arvoja mainiosti, kertoo Saara suunnittelutyöstään.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.