Pirkan vinkit uudenvuoden juhliin

Parhaat tarjoilu uudenvuoden juhliin löydät edullisesti Pirkka-sarjasta. Katso myös vinkit niihin juhlatarvikkeisiin ja tuotteisiin, jotka aina kauppareissulla unohdat!

Texmexiä ja pientä suolaista 

Texmex-ruoat ja nakit ovat perinteisiä uudenvuoden herkkuja. Kata meksikolaiseen uudenvuoden pöytään Pirkka vehnätortillaa, Pirkka salsa mexicanaa ja avokadonmakuista dippiä, jalapenoviipaleita ja muita mausteisia täytteitä sekä valmiiksi pilkottuja kasviksia.

Nakkien ystävä voi koota vuodenvaihteen ruokapöytään valikoiman Pirkka nakkeja: Pirkka hot dog nakki, Pirkka herkkunakki, Pirkka prinssinakki ja Pirkka kuoreton nakki sopivat moneen uudenvuoden nakkireseptiin. Kokeile vaikkapa nakkikääröjä ja käpynakkeja.

Unohdatko aina nämä juhlien tykötarpeet?

Alkoholitonta uudenvuoden maljaan

Uudenvuoden malja nostetaan usein kuohuviinillä. Muista varautua myös alkoholittomalla vaihtoehdolla. Uudet Pirkka Parhaat Tonic ja Russian sopivat mainiosti alkoholittomaksi aikuisten uudenvuoden maljaksi. 

Jälkiruokia myös erityisille vieraille

Unohdatko aina kysyä etukäteen vieraiden erityisruokavaliot? Pirkka-sarjan jäätelöuutuudet maidottomat Pirkka jäätelöt sitruunan, mustaherukan ja mango-passion mauissa sopivat myös vegaaneilla ja maitoallergisille. Raikkaat jäätelöt maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin ja ovat siksi ehdoton jälkiruokasuosikki vuodenvaihteen juhiin. 

Valoa kotiin ja pihamaalle

Vaikka lumi puuttuisi uutenavuotena maasta, valaisevat raketit öisen taivaan. Tuo valoa pihapiiriin ja toivota vieraat tervetulleiksi myös ulkotulilla. Pirkka ulkotulet on valmistettu Suomessa ja ne tuovat valoa 4-5 tunniksi.

Sisätilat kannattaa valaista tunnelmallisesti kynttilöillä. Pirkka-sarjasta löydät suuret rustiikkikynttilät ja kauniit pöytäkynttilät oman kotisi sisustukseen sopisivissa väreissa.

Mikä on uudenvuoden suosikki ruokasi?
Tuttu ja turvallinen kombo: nakit ja perunasalaatti.
Perinteinen makumatka: meksikolaista ja texmexiä.
Joululaatikot ja kinkku maistuvat vielä mainiosti.
Joulusuklaita riittää vielä. Keventää ehtii tammikuussa.
Silmänruoka. Nautin vain rakettien loisteesta.

Pirkan uudenvuoden tykötarpeet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.