Pirkka gluteenittomat tuotteet – uudet sielunkumppanisi!

Pirkka gluteenittomien tuotteiden perhe saa jatkuvasti uusia jäseniä. Oletko jo löytänyt sielunkumppanisi?

Meillä on iloisia uutisia keliaakikoille ja muille gluteenitonta ruokavaliota noudattaville: K-ruokakaupoista löytyy yhä enemmän gluteenittomia Pirkka-tuotteita edulliseen hintaan! Uusimpina gluteenittomien Pirkka-tuotteiden joukkoon liittyvät Pirkka Parhaat sacherkakku ja Pirkka mustikkakermakakku.

Tammikuun ajan 1.1.-31.1.2017 kaikki gluteenittomat Pirkka-tuotteet -20% Plussa-kortilla kaikista K-Citymarketeista. Tarjous koskee Pirkka gluteenittomia viljatuotteita, leipäpakasteita ja keksejä.

Herkkuja pakastealtaasta

Monet gluteenittomat tuotteet, kuten leipä, riisipiirakat ja makeat kahvileivät, löytyvät pakastealtaasta. Kurota siis rohkeasti pakastimeen ja nappaa mukaasi vaikka kätevän  paahtoleipämäisesti viipaloitu Pirkka gluteeniton karkea leipä. Makeannälkään löytyy Pirkka gluteeniton sitruunamuffinssi sekä suklaamuffinssi ja vierasvaraksi sopivat mehevät Pirkka gluteenittomat kinkku-tomaattipiiraat.

Maistuva aamiaispöytä

Gluteenittomasta Pirkka-perheestä löytyy useita herkullisia paistopisteen leipiä. Nosta aamiaispöytään vaikkapa Pirkka gluteeniton auringonkukkaleipä tai saaristolaisleipäPirkka gluteeniton marjamysli tai hedelmämysli kruunaavat niin arkiaamun kuin rauhallisen lauantaibrunssinkin.

Pikkunaposteltavien valiojoukko

Pirkka gluteeniton näkkileipä sopii  mainiosti arjen jokapäiväiseksi kaveriksi, ja Pirkka gluteeniton suklaacookie pelastaa niin pienemmän kuin suuremmankin herkkunälän. Kiireessä on kätevä napata mukaan Pirkka rusina-karpalo- tai suklaa-myslipatukat, jotka ovat myös gluteenittomia.

Eikä pidä unohtaa kotileipurin parasta ystävää, joka on tietysti Pirkka gluteeniton jauhoseos. Loihdit siitä mitä tahansa herkkuja suolaisista piiraista ja pasteijoista aina kakkuvuoriin ja piparikekoihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Kokeile näitä gluteenittomia Pirkka-tuotteita

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Nämäkin Pirkka-tuotteet ovat gluteenittomia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.