Pirkka-leikkokukkien hoito-ohjeet

Leikkokukat ilahduttavat arkena ja juhlana. Pirkka-leikkokukissa valittavana on myös useita Reilun kaupan vaihtoehtoja. Tutustu alla Pirkka-leikkokukkien hoito-ohjeisiin, niin kukkakimppusi säilyy kauniina pidempään.

Pirkka Reilun kaupan isokukkainen ruusureilun kaupan ruusu

Pirkka Reilun kaupan isokukkainen ruusu on kaunis, kestävä ja vahvavartinen kukka. Se sopii erityisen hyvin kevään ja kesän juhlien onnittelukukaksi.

Hoito-ohje: Uuden imupinnan saamiseksi katkaise vinoviillolla ruusun varresta 1-2 cm pois terävällä veitsellä. Aseta ruusut maljakkoon haaleaan veteen. Päivittäin lisää vettä tai vaihda maljakon vesi.

Ruusu viihtyy vedottomassa paikassa, paremmin viileässä kuin suorassa auringonpaisteessa. Säilytä ruusut erillään etyleeniä tuottavista hedelmistä. Saatavuus helmi-marraskuu.

 

Pirkka Reilun Kaupan kukkakimppu

Pirkka Reilun kaupan kukkakimppu sisältää erilaisia Reilun kaupan kukkakimppuReilun kaupan leikkokukkia seongiin mukaan.

Hoito-ohje: Uuden imupinnan saamiseksi katkaise vinoviillolla kimpun kukkien varresta 1-2 cm pois terävällä veitsellä. Aseta kukkakimppu maljakkoon haaleaan veteen ja käytä mukana olevaa kukkavirkistettä.

Päivittäin lisää vettä tai vaihda maljakon vesi. Kukkakimppu viihtyy vedottomassa paikassa, paremmin viileässä kuin suorassa auringonpaisteessa. Säilytä kukkakimppua erillään etyleeniä tuottavista hedelmistä.

 

Pirkka Reilun kaupan terttuneilikka 7 kplTerttuneilikka

Pirkka Reilun kaupan terttuneilikka on kestävä ja kaunis leikkokukka. Kukat kasvatetaan Reilun kaupan sertifioimalla tilalla. Leikkaa kukille uusi imupinta ja laita ne viileään veteen maljakkoon.

Hoito-ohje: Uuden imupinnan saamiseksi katkaise vinoviillolla neilikan varresta 1-2 cm pois terävällä veitsellä. Aseta neilikat maljakkoon haaleaan veteen ja käytä mukana olevaa kukkavirkistettä. Päivittäin lisää vettä tai vaihda maljakon vesi. Neilikka viihtyy vedottomassa paikassa, paremmin viileässä kuin suorassa auringonpaisteessa. Säilytä neilikat erillään etyleeniä tuottavista hedelmistä.

 

Pirkka krysanteemikimppu, kausituote

Pirkka krysanteemikimppu on seitsemän oksan kimppu. KrysanteemikimppuLaatikossa on värimix erivärisistä kimpuista. Pirkka krysanteemikimpulla on seitsemän päivän maljakkokestävyystakuu kuluttajalle.

Hoito-ohje: Uuden imupinnan saamiseksi katkaise vinoviillolla krysanteemin varresta 2-4 cm pois terävällä veitsellä. Aseta krysanteemit maljakkoon kylmään veteen ja käytä mukana olevaa kukkavirkistettä. Päivittäin lisää vettä. Krysanteemi viihtyy vedottomassa paikassa, paremmin viileässä kuin suorassa auringonpaisteessa. Säilytä krysanteemit erillään etyleeniä tuottavista hedelmistä.

 

Pirkka gerberakimppu 3 kpl

Pirkka gerberakimppu on kestävä leikkokukka Gerberakimppukaikenlaisiin tilaisuuksiin. Leikkaa kukille uusi imupinta ja laita ne viileään veteen maljakkoon.

Hoito-ohje: Uuden imupinnan saamiseksi katkaise gerberan varresta 1-2 cm pois leikkaamalla koko nipun varret samalla kertaa poikki. Aseta gerberat maljakkoon haaleaan veteen ja lisää virkistepussin sisältö veteen. Päivittäin lisää vettä tai vaihda maljakon vesi. Gerbera viihtyy vedottomassa paikassa, paremmin viileässä kuin suorassa auringonpaisteessa. Säilytä gerberat erillään etyleeniä tuottavista hedelmistä. Saatavuus ympäri vuoden.

 

Pirkka tulppaani 7 kpl sesonkituoteTulppaanit

Pirkka-tulppaanit ovat kestäviä ja laadukkaita leikkokukkia. Tulppaaneille leikataan uusi imupinta ja ne laitetaan maljakkoon, jossa on vähän viileää vettä.

Hoito-ohje: Uuden imupinnan saamiseksi katkaise tulppaanin varresta 1 cm pois leikkaamalla koko nipun varret samalla kertaa poikki. Aseta tulppaanit maljakkoon haaleaan, vähäiseen veteen. Vaihda vesi päivittäin. Tulppaani viihtyy paremmin viileässä kuin suorassa auringonpaisteessa. Säilytä tulppaanit hieman kauempana etyleeniä tuottavista hedelmistä. Pirkka-tulppaanit ovat saatavilla tammi-huhtikuussa.

Lue lisää kukista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.