Pirkka mukana Ravintola X:ssä

Nykyään kaikki haluavat perustaa oman ravintolansa ja siksi syksyllä 2014 Nelosella aukeaa Ravintola X, jossa kymmenen tunnettua suomalaista pääsee toteuttamaan unelmiensa ravintolan. Pirkka on mukana ohjelman yhteistyökumppanina.

Ravintola X on täysin uusi Suomessa kehitetty ohjelmaformaatti, jossa tunnetut ihmiset saavat mahdollisuuden toteuttaa ravintolaunelmansa yhden illan aikana.

Sarjan ravintoloitsijoina nähdään yrittäjät Joel ja Hjallis Harkimo, puolustusministeri Carl Haglund, Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen vetäjä Anne Berner, ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, kansanedustaja Jaana Pelkonen, toimittaja-juontaja Vappu Pimiä, stand up -koomikko Pirjo Heikkilä, mediapersoona Sauli Koskinen, muusikko-juontaja Axl Smith ja kuvataiteilija Rakel Liekki.

Apuna unelmansa toteuttamisessa julkkiksilla on Tomi Björck, upea lokaatio ja ammattilaistiimi. Rajana vain 1000 euron budjetti ja 24 tunnin aikaraja!

Tonnilla ja 24 tunnin aikana heidän täytyy päättää niin sisustuksesta, ruokailuvälineistä kuin tietenkin itse menusta sekä hankkia tarvittavat raaka-aineet ja valmistaa itse annokset. Tomin tehtävänä on antaa julkkiksille apuja ja neuvoja, mutta varsinaisen kokkauksen julkkikset hoitavat itse.

Kiinnostuitko? Ohjelma pyörähtää käyntiin 9.10. Nelosella. Katso esimakua Pirkka ja Ravintola X -videosta ja Ravintola X:n sivuilla.