Pirkka Parhaat on hemmottelijan valinta

Pirkka-sarjassa on laaja valikoima laadukkaita erikoistuotteita. Ne ovat erinomainen valinta, kun haluat hemmotella itseäsi ja lähimmäisiäsi tuotteilla, jotka eivät päädy ostoslistalle ihan joka päivä. Jatkossa nämä tuotteet tunnistaa Pirkka Parhaat -nimestä.

Tällä hetkellä Pirkka Parhaita on jo yli 100. Tuotteista suurin osa on elintarvikkeita, mutta joukossa on lisäksi tuotteita hiuksille ja vartalolle, lemmikkien herkkuja ja kukkia. Pirkka Parhaat on helppo tunnistaa kaupan hyllyiltä. Nimen lisäksi tuotteiden pakkausilme poikkeaa muista Pirkka-tuotteista ja myös muista tuotemerkeistä.

Pirkka Parhaisiin valitaan alkuperältään, raaka-aineiltaan tai valmistustavaltaan erityiset kriteerit täyttäviä tuotteita. Esimerkiksi Pirkka Parhaat Manchego on 12 kuukautta kypsytetty miedonmakuinen lampaanmaidosta valmistettu Manchego-juusto La Manchan alueelta Espanjasta. Pirkka Parhaat Bresaola taas on 2–3 kuukautta kypsytettyä ja ilmakuivattua naudanlihaa Lombardian alueelta Italiasta. Pirkka Parhaat viikunahillo on juhlava ja täyteläisenmakuinen hillo, jossa on 61 prosenttia viikunaa. Tuote sopii juustotarjottimelle vaikkapa Manchegon kaveriksi.
Pirkan Parhaissa on monia huippulaadukkaita tuotteita, jotka asiakas saa Pirkka-sarjan tuotelupauksen mukaisesti aina vastaavaa brändituotetta edullisempaan hintaan.

-    Maailman makujen lisäksi tavoitteena on tuoda asiakkaiden toivomia suomalaisia tuotteita Pirkka Parhaisiin, kertoo omien merkkien Brand Manager Ulla Heikkilä.

Pirkka parhaat

Lue lisää Pirkka-tuotteista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.