Rannekorukampanja käynnistyy toukokuussa seitsemättä kertaa

Pirkka Reilun kaupan kenialaisiin ruusuihin, tertturuusuihin ja terttuneilikoihin lisätään toukokuussa 2015 jo seitsemättä kertaa käsintehty rannekoru. Rannekoruja tekevät kenialaiset äidit.

Tänä vuonna koruja tilattiin 330 000 kpl ja niiden valmistus Keniassa alkoi viime tammikuussa 350 naisen voimin.

Tehdään hyvää, yhdessä!

Ostamalla toukokuussa Pirkka Reilun kaupan kukkia, joissa on rannekoru, tuet kenialaisyhteisön hyvinvointia. Naiset saavat korujen tuotosta osan itselleen ja loput tuotosta käytetään paikallisen yhteisön hyväksi.Reilun kaupan kukat

- Rannekoruista saaduilla varoilla Masai-yhteisö on esimerkiksi rakentanut koulun niille lapsille, jotka eivät pitkän koulumatkan pääsisi muuten ollenkaan kouluun, kertoo Ruokakeskon kukkien ostopäällikkö Liisa Myllylä.

Jokainen kenialaisnaisten tekemä rannekoru on uniikki tuote. Niitä tehdään viidessä kenialaisyhteisössä eli maasai-, kalenjin-, kikuju-, borana- ja turkanayhteisöissä. Yhteisöillä on omat korumallinsa väriyhdistelmineen.

Ilahduta reiluilla ruusuilla äitiä tai ylioppilasta

Kestävät Pirkka Reilun kaupan ruusut, tertturuusut ja terttuneilikat ovat näyttäviä leikkokukkia. Anna kukkia äidille tai ilahduta ystävääsi muuten vain! Toukokuun ajan rannekoruja on seuraavissa Reilun kaupan kukissa:

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.