Näin onnistut: Ravun avaaminen

Loppukesän odotetut rapujuhlat ovat taas täällä! Mutta miten ravut oikein avattiinkaan? Saksiniekkojen syöminen on helppoa, kun opettelet oikeaoppisen kuorimistekniikan. 

Ravun kuorinta ja avaaminen

  1. Irrota sakset ensimmäisen nivelen kohdalta.
  2. Veda irti saksen pienempi haara.
  3. Irrota liha.
  4. Napsauta saksen kärki poikki rapuveitsellä.
  5. Leikkaa auki ja kaavi liha saksesta.
  6. Väännä ravun pyrstö irti.
  7. Paina pyrstön kuori rikki.
  8. Irrota kuori lihan ympäriltä.
  9. Irrota lopuksi pyrstön päällä oleva osa liha ja poista suoli.

Katso myös kuvalliset ohjeet rapujen avaamiseen >

 

Parhaat reseptit rapujuhliin

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Rapu-rallaa!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.