Rapujen syönti

Kuinka ravut avataan oikeaoppisesti? Katso selkeät kuvaohjeemme ja nauti ihanista rapuherkuista loppukesän rapujuhlissa. Jos valmistat ravut itse kotimaisista ravuista, tutustu myös rapujen keitto-ohjeeseen.

Näin onnistuu rapujen syönti

1. Irrota saksen pienempi haara, naksauta saksen kärki poikki rapuveitsessä olevan reiän avulla ja imaise mehut. Naksauta myös isomman saksen kärki poikki ja imaise mehut. Avaa saksen kylki auki rapuveitsellä ja irrota saksen sisällä oleva liha.

1)	Napsauta saksen kärki poikki rapuveitsen reiän avulla.
 
2. Väännä pyrstö irti keskiruumiista. Ota kiinni selkäpanssarista ja väännä se irti kokonaisena. Kaavi veitsellä kuoren alla oleva kellertävä rapuvoi leivän päälle. Pyrstölihan saat irti kuorta avaamatta vetämällä sen ulos pyrstön tyvestä.

Väännä pyrstö irti keskiruumiista.
 
3. Leikkaa pyrstö sivusta auki. Poista kuoret ja irrota pyrstöliha.

Poista kuoret pyrstöstä.
 
4. Irrota pyrstölihan päällä oleva lihassuikale ja poista sen alla oleva suoli. Tämän jälkeen pyrstöliha on valmis syötäväksi.  

4)	Irrota pyrstölihan päällä oleva lihassuikale ja poista sen alla oleva suoli.

5. Nauti ravunliha sellaisenaan tai kokoa lihaa voidellulle ja tillillä maustetulle paahtoleivälle.

Nauti ravunliha sellaisenaan tai kokoa lihaa voidellulle ja tillillä maustetulle paahtoleivälle.

Rapu-rallaa!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tarjoukset