Rapujuhlien alkuruoka

Poimi alta rapujuhlien alkupalaksi takuuvarmat herkut. 

Katkarapucocktail

Katkarapucocktail on paitsi kaunis, myös helppo valmistaa ja iloinen yllätys vieraille. Valmista meksikolainen katkarapucocktail maustamalla katkaravut muun muassa chilillä ja korianterilla.

Kotilot

Kotilot sopivat kivasti rapujuhlapöytään. Pirkka kotilot valmistuvat näppärästi uunissa ja maistuvat herkullisilta valkosipulikastikkeessaan. 

Latva-artisokka

Latva-artisokka ja voikastike maistuvat niin kasvisyöjille kuin muillekin vieraille. Pientä sorminäppäryyttä vaatii tämäkin tarjottava. Lehdet irtoavat höyrytetystä latva-artisokasta helposti. Kasta lehden tyvi voikastikkeeseen ja kaavi hampailla kasvin pehmeä liha suuhusi.

Simpukat

Simpukka on sormiruokaa parhaimmillaan. Pirkka vihersimpukat valmistuvat nopeasti näyttäväksi juhlatarjottavaksi, kun gratinoit ne uunissa.

Tapakset

Tapakset ovat oiva lisä, sekä vaihtoehto rapujuhlapöytään. Kerää pöytä täyteen herkullista ja pientä sormiruokaa sekä tuoretta leipää. 

Toast skagen

Kestosuosikki toast skagen eli katkarapuleipä sopii erinomaisesti rapujuhlien alkupalaksi. Et  voi mennä metsään tällä helpolla, mutta niin herkullisella toast skagen-reseptillä.

Rapu-rallaa!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.