joulureseptit

Artisokka-mozzarellapizza

Artisokka-mozzarellapizza
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Pohja

2 dl
vettä
2 tl
kuivahiivaa
n. 4 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä

Täyte

n. 2 dl
Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
n. 2 dl
Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
2
tomaattia
1 prk (290 /160 g)
Pirkka artisokansydämiä
1 pkt (220/125 g)
Pirkka Mozzarella di Bufala -juustoa
1 dl
Pirkka Luomu kreikkalaista oliivisekoitusta
oliiveja

Lisäksi

1 ruukku
rucolaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
175,40 kcal / 733,87 kJ
Proteiinia
6,87 g
Hiilihydraatteja
18,31 g
Rasvaa
8,29 g
  • 1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita kuivahiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta loput jauhot taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  • 2. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. (Kostuta pöytäpintaa hieman, jotta leivinpaperi pysyy kaulittaessa paikallaan.) Nosta pizzapohja pellille, ja anna kohota noin 10 minuuttia liinalla peitettynä.
  • 3. Levitä pohjan päälle pastakastike, juustoraaste, kuutioidut tomaatit, lohkotut artisokat, revitty tai viipaloitu mozzarella ja oliivit.
  • 4. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Ripottele pinnalle rucolaa.
  • Vinkki! Lisää pizzan päälle vielä Pirkka Parhaat parmankinkkua uunista ottamisen jälkeen.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut