Artisokka-mozzarellapizza

Artisokka-mozzarellapizza
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Pohja

2 dl
vettä
2 tl
kuivahiivaa
n. 4 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä

Täyte

n. 2 dl
Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
n. 2 dl
Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
2
tomaattia
1 prk (290 /160 g)
Pirkka artisokansydämiä
1 pkt (220/125 g)
Pirkka Mozzarella di Bufala -juustoa
1 dl
Pirkka Luomu kreikkalaista oliivisekoitusta
oliiveja

Lisäksi

1 ruukku
rucolaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
175,40 kcal / 733,87 kJ
Proteiinia
6,87 g
Hiilihydraatteja
18,31 g
Rasvaa
8,29 g
  • 1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva pieneen määrään jauhoja. Sekoita kuivahiiva-jauhoseos ja suola veteen. Alusta loput jauhot taikinaan vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  • 2. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi. (Kostuta pöytäpintaa hieman, jotta leivinpaperi pysyy kaulittaessa paikallaan.) Nosta pizzapohja pellille, ja anna kohota noin 10 minuuttia liinalla peitettynä.
  • 3. Levitä pohjan päälle pastakastike, juustoraaste, kuutioidut tomaatit, lohkotut artisokat, revitty tai viipaloitu mozzarella ja oliivit.
  • 4. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Ripottele pinnalle rucolaa.
  • Vinkki! Lisää pizzan päälle vielä Pirkka Parhaat parmankinkkua uunista ottamisen jälkeen.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut