Bolognan perunavuoka

Bolognan perunavuoka
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 ps (500 g)
Pirkka perunasuikaleita (pakaste)
1/2 tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 ps (200 g)
Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 rkl
juoksevaa margariinia
1 rs (250 g)
Pirkka naudan vähärasvaista jauhelihaa
1 ps (250 g)
Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
1 prk (390 g)
Pirkka tomaatti-oliivipastakastiketta
3 dl
vettä
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
Pirkka emmental-mozzarellaraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
124,00 kcal / 519,00 kJ
Proteiinia
6,80 g
Hiilihydraatteja
9,20 g
Rasvaa
6,80 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
496,00 kcal / 2077,00 kJ
Proteiinia
27,00 g
Hiilihydraatteja
37,00 g
Rasvaa
27,00 g
  • 1. Voitele laakea uunivuoka. Levitä vuokaan perunasuikaleet ohueksi kerrokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta vuoka uunin alimmalle tasolle ja kytke uuni 200 asteeseen.
  • 2. Kuullota sipulikuutiot rasvassa. Levitä sipulit tasaisesti perunakerroksen päälle. Pane vuoka takaisin uuniin ja anna kypsyä kastikkeen valmistamisen ajan, noin 15 minuuttia.
  • 3. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Kaada joukkoon kasvissuikaleet ja kuullota muutama minuutti. Sekoita joukkoon pastakastike, vesi ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
  • 4. Ota perunat uunista, kun sipulit alkavat saada väriä. Levitä jauhelihakastike perunakerroksen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä 20-25 minuuttia.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut