Helppo hedelmäkakku

Katso myös
Toiminnot:

Ananaskakku

Toiminnot:

Appelsiini-suklaakakku

Hedelmäkakku on helppo valmistaa esimerkiksi joulumyyjäisiin tai joululahjaksi.
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
soodaa
1/2 tl
inkivääriä
1 1/2 dl
sokeria
1 dl
rusinoita
100 g
kuivattuja ananaspaloja
100 g
kuivattuja papaijapaloja
2 dl
rasvatonta piimää
1 dl
siirappia
150 g
leivontamargariinia

Pinnalle

tomusokeria

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
378,00 kcal / 1583,00 kJ
Proteiinia
4,60 g
Hiilihydraatteja
63,80 g
Rasvaa
11,80 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
151,00 kcal / 633,00 kJ
Proteiinia
1,80 g
Hiilihydraatteja
25,50 g
Rasvaa
4,70 g
  • 1. Sekoita keskenään kulhossa puuhaarukalla vehnäjauhot ja sooda huolellisesti keskenään. Sekoita joukkoon inkivääri, sokeri, rusinat, ananas- ja papaijapalat. Lisää nopeasti sekoittaen piimä, siirappi sekä sulatettu, jäähdytetty margariini. Sekoita vain sen verran, että aineet ovat sekaisin. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun rengasvuokaan (tilavuus 1,8 l).
  • 2. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia. Kumoa kakku haaleana. Jäähdytä kakku ja säilytä ainakin pari päivää muovikelmuun käärittynä. Tarjoa kakku viipaleiksi leikattuna ja ripottele pinnalle tomusokeria.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut