Hernekeitto

Hernekeitto
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

500 g
kuivattuja herneitä
2 1/2 l
vettä
500 g
possun lapaa tai etuselkää
500 g
savupotkaa
1 tl
suolaa
1
sipuli
3-4
porkkanaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl
Pirkka sinappia
2 tl
meiramia

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
103,00 kcal / 430,00 kJ
Proteiinia
7,60 g
Hiilihydraatteja
6,70 g
Rasvaa
2,90 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
309,00 kcal / 1290,00 kJ
Proteiinia
22,80 g
Hiilihydraatteja
20,10 g
Rasvaa
8,70 g
  • 1. Huuhtele herneet kylmällä vedellä ja pane ne likoamaan isoon kattilaan, jossa vettä on noin puolet reseptin vesimäärästä. Anna herneiden liota yön yli.
  • 2. Lisää kattilaan loppu vesi. Kuumenna ja keitä hetki. Kuori vaahto pois. Lisää molemmat lihat ja suola. Keitä miedolla lämmöllä vähintään 2 tuntia. Lisää kypsymisen aikana silputtu sipuli ja viipaloidut porkkanat.
  • 3. Nosta lihat lautaselle, poista nahka ja luut. Paloittele lihat ja lisää keiton joukkoon. Kuumenna keitto. Mausta keitto sinapilla, meiramilla ja pippurilla. Tarjoa juustonäkkileipien kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet