Jauheliha-nachot

Jauheliha-nachot
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 rs (400 g)
nauta-sikajauhelihaa
1-2 (100 g)
punasipulia
1 (n. 200 g)
keltainen paprika
1 rs (250 g)
Pirkka kirsikkatomaatteja
1 ps (25 g)
Pirkka tacomausteseosta
1 1/2 dl
vettä
2 (n. 200 g)
pientä avokadoa
200 g
Pirkka maissilastuja
1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
rucolaa

Lisäksi

crème fraîchea (ranskankerma)
Pirkka salsadippiä (keskivahva tai vahva)

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
156,36 kcal / 654,21 kJ
Proteiinia
6,26 g
Hiilihydraatteja
9,96 g
Rasvaa
10,61 g
  • 1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi paprika. Puolita tomaatit.
  • 2. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää tacomausteseos ja vesi. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon paprikat.
  • 3. Kuori ja halkaise avokadot. Poista kivet ja viipaloi avokadot. Lämmitä maissilastuja uunissa 200 asteessa 2-3 minuuttia. Revi salaatit laakealle vadille. (Jätä rucolaa hieman koristeeksi.)
  • 4. Levitä salaattipedille vuorotellen maissilastuja ja jauhelihaseosta. Lisää pinnalle avokadot ja kirsikkatomaatit. Koristele rucolalla. Tarjoa lisäksi ranskankermaa ja salsadippiä.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet