joulureseptit

Jauheliha-nachot

Jauheliha-nachot
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 rs (400 g)
nauta-sikajauhelihaa
1-2 (100 g)
punasipulia
1 (n. 200 g)
keltainen paprika
1 rs (250 g)
Pirkka kirsikkatomaatteja
1 ps (25 g)
Pirkka tacomausteseosta
1 1/2 dl
vettä
2 (n. 200 g)
pientä avokadoa
200 g
Pirkka maissilastuja
1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
rucolaa

Lisäksi

crème fraîchea (ranskankerma)
Pirkka salsadippiä (keskivahva tai vahva)

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
156,36 kcal / 654,21 kJ
Proteiinia
6,26 g
Hiilihydraatteja
9,96 g
Rasvaa
10,61 g
  • 1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi paprika. Puolita tomaatit.
  • 2. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja lisää sipulit kuullottumaan. Lisää tacomausteseos ja vesi. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon paprikat.
  • 3. Kuori ja halkaise avokadot. Poista kivet ja viipaloi avokadot. Lämmitä maissilastuja uunissa 200 asteessa 2-3 minuuttia. Revi salaatit laakealle vadille. (Jätä rucolaa hieman koristeeksi.)
  • 4. Levitä salaattipedille vuorotellen maissilastuja ja jauhelihaseosta. Lisää pinnalle avokadot ja kirsikkatomaatit. Koristele rucolalla. Tarjoa lisäksi ranskankermaa ja salsadippiä.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut