Valitse oma kauppasi

Syötä postinumero, nimi tai paikkakunta ja löydä K-kauppasi

Jauheliha-perunalaatikko

Jauheliha-perunalaatikko
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

10 (n. 700 g)
keskikokoista kiinteähköä perunaa
400 g
Pirkka naudan jauhelihaa
1 ps (200 g)
Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 tl
suolaa
1/2 rkl
kokonaisia maustepippureita
2 rkl
voita

Munamaito

4 dl
maitoa
2
kananmunaa
1/2 tl
suolaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
119,00 kcal / 498,00 kJ
Proteiinia
6,00 g
Hiilihydraatteja
7,70 g
Rasvaa
5,10 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
464,00 kcal / 1942,00 kJ
Proteiinia
23,40 g
Hiilihydraatteja
30,00 g
Rasvaa
19,90 g
  • 1. Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan ja murenna samalla hienoksi. Lisää sipulikuutiot ja jatka kypsentämistä, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Mausta seos suolalla.
  • 2. Voitele laakea uunivuoka ja levitä pohjalle ohut kerros perunoita ja päälle puolet liha-sipuliseoksesta. Ripottele päälle puolet pippureista ja taas kerros perunoita. Levitä loput lihaseoksesta ja pippurit, peitä vuoka lopuilla perunaviipaleilla.
  • 3. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola. Kaada munamaito vuokaan ja paista 200 asteessa noin 1 tunti. Painele perunaviipaleet lastalla maidon peittoon noin 20-30 minuutin paistamisen jälkeen, jotta pinnan perunakerroksesta tulee mehevä. Tarjoa lisäksi punajuuri-omenasalaattia.
Pirkka koekeittiö

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä