Tilaa ja nouda

Jauhelihakeitto

Katso myös
Toiminnot:

Hapankaali-jauhelihakeitto

Toiminnot:

Helppo jauhelihakeitto

Jauhelihakeiton juurekset on tällä kertaa raastettu. Kaiva monitoimikone kaapista ja valmista keittoa iso kattilallinen. Resepti vain noin 1,00 €/annos
1 pkt (250 g)
Pirkka naudan vähärasvaista jauhelihaa
1 (100 g)
sipuli
2 (150 g)
porkkanaa
150 g
lanttua
1 (150 g)
palsternakka
100 g
juuriselleriä
3 (n. 300 g)
perunaa
12 dl
vettä
3 rkl
Pirkka tomaattipyreetä
2 tl
Pirkka meiramia
n. 1 1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria hienonnettuna
persiljaa hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
33,58 kcal / 140,50 kJ
Proteiinia
2,64 g
Hiilihydraatteja
3,54 g
Rasvaa
0,96 g
  • 1. Hienonna sipuli. Pese ja kuori kasvikset. Raasta porkkanat, lanttu, palsternakka ja selleri karkeaksi raasteeksi esimerkiksi monitoimikoneella. (Voit myös leikata ne pieniksi kuutioiksi.) Kuutioi perunat. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipulit kuullottumaan.
  • 2. Kiehauta vesi. Lisää jauheliha, vihannekset, tomaattipyree, meirami, suola ja pippuri.
  • 3. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää joukkoon halutessasi runsaasti hienonnettua persiljaa. Tarkista maku.
  • Vinkki! Voit lisätä jauhelihan keittoon pieninä nokareina, ilman ruskistusta.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut