Jauhelihakeitto

Jauhelihakeitto
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Jauhelihakeiton juurekset on tällä kertaa raastettu. Kaiva monitoimikone kaapista ja valmista keittoa iso kattilallinen.
1 pkt (250 g)
Pirkka naudan vähärasvaista jauhelihaa
1 (100 g)
sipuli
2 (150 g)
porkkanaa
150 g
lanttua
1 (150 g)
palsternakka
100 g
juuriselleriä
3 (n. 300 g)
perunaa
12 dl
vettä
3 rkl
Pirkka tomaattipyreetä
2 tl
Pirkka meiramia
n. 1 1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria hienonnettuna
persiljaa hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
33,58 kcal / 140,50 kJ
Proteiinia
2,64 g
Hiilihydraatteja
3,54 g
Rasvaa
0,96 g
  • 1. Hienonna sipuli. Pese ja kuori kasvikset. Raasta porkkanat, lanttu, palsternakka ja selleri karkeaksi raasteeksi esimerkiksi monitoimikoneella. (Voit myös leikata ne pieniksi kuutioiksi.) Kuutioi perunat. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipulit kuullottumaan.
  • 2. Kiehauta vesi. Lisää jauheliha, vihannekset, tomaattipyree, meirami, suola ja pippuri.
  • 3. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää joukkoon halutessasi runsaasti hienonnettua persiljaa. Tarkista maku.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet