joulureseptit

Jauheliharisotto

Jauheliharisotto
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

n. 400 g
Pirkka naudan jauhelihaa
1
purjo
1 ps (450 g)
Pirkka riisivihannessekoitusta (pakaste)
1-2 rkl
öljyä
n. 2 rkl
lihafondia
1 tl
currya
1/2-1 tl
chilimaustetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
130,00 kcal / 544,00 kJ
Proteiinia
10,90 g
Hiilihydraatteja
9,60 g
Rasvaa
5,40 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
318,00 kcal / 1333,00 kJ
Proteiinia
26,70 g
Hiilihydraatteja
23,50 g
Rasvaa
13,20 g
  • 1. Paahda jauheliha kuumassa paistokasarissa ja siirrä kulhoon.
  • 2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja kiehauta öljyssä. Lisää joukkoon riisivihannessekoitus ja sekoittele pannulla purjon kanssa.
  • 3. Sekoita vielä joukkoon jauheliha. Mausta seos ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Tarjoa risotto salaatin ja patongin tai sämpylöiden kanssa.
  • Tarjoiluvinkki! Voit tarjota risoton jäävuori- tai jääsalaattipediltä ja koristella esimerkiksi kirsikkatomaateilla.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut