Jauheliharisotto

Jauheliharisotto
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

n. 400 g
Pirkka naudan jauhelihaa
1
purjo
1 ps (450 g)
Pirkka riisivihannessekoitusta (pakaste)
1-2 rkl
öljyä
n. 2 rkl
lihafondia
1 tl
currya
1/2-1 tl
chilimaustetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
130,00 kcal / 544,00 kJ
Proteiinia
10,90 g
Hiilihydraatteja
9,60 g
Rasvaa
5,40 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
318,00 kcal / 1333,00 kJ
Proteiinia
26,70 g
Hiilihydraatteja
23,50 g
Rasvaa
13,20 g
  • 1. Paahda jauheliha kuumassa paistokasarissa ja siirrä kulhoon.
  • 2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja kiehauta öljyssä. Lisää joukkoon riisivihannessekoitus ja sekoittele pannulla purjon kanssa.
  • 3. Sekoita vielä joukkoon jauheliha. Mausta seos ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Tarjoa risotto salaatin ja patongin tai sämpylöiden kanssa.
  • Tarjoiluvinkki! Voit tarjota risoton jäävuori- tai jääsalaattipediltä ja koristella esimerkiksi kirsikkatomaateilla.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut