joulureseptit

Kanarisotto

Kanarisotto
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 pkt (250 g)
Pirkka broilerinfileesuikaleita, marinoimaton
1-2 rkl
öljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
currya
mustapippuria
1 (100 g)
sipuli
2 dl
Pirkka pitkäjyväistä riisiä
5 dl
vettä
1
Pirkka kanaliemikuutio
2 ps (à 200 g)
Pirkka herne-maissi-paprikaa (pakaste)

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
120,82 kcal / 505,51 kJ
Proteiinia
6,66 g
Hiilihydraatteja
13,33 g
Rasvaa
4,55 g
  • 1. Ruskista broilerit. Mausta ne suolalla, currylla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
  • 2. Hienonna sipuli. Kuullota sipulit rasvassa kattilassa. Lisää riisit kuullottumaan.
  • 3. Kaada kiehuva vesi kattilaan ja murenna joukkoon kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää vihannekset ja broilerit. Jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia.
  • 4. Anna hautua jälkilämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia ja tarkista maku. Tarjoa risotto sitruunalohkojen ja mustaherukkahillon kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut