Kanarisotto

Kanarisotto
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 pkt (250 g)
Pirkka broilerinfileesuikaleita, marinoimaton
1-2 rkl
öljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
currya
mustapippuria
1 (100 g)
sipuli
2 dl
Pirkka pitkäjyväistä riisiä
5 dl
vettä
1
Pirkka kanaliemikuutio
2 ps (à 200 g)
Pirkka herne-maissi-paprikaa (pakaste)

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
120,82 kcal / 505,51 kJ
Proteiinia
6,66 g
Hiilihydraatteja
13,33 g
Rasvaa
4,55 g
  • 1. Ruskista broilerit. Mausta ne suolalla, currylla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
  • 2. Hienonna sipuli. Kuullota sipulit rasvassa kattilassa. Lisää riisit kuullottumaan.
  • 3. Kaada kiehuva vesi kattilaan ja murenna joukkoon kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia, välillä sekoittaen. Lisää vihannekset ja broilerit. Jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia.
  • 4. Anna hautua jälkilämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia ja tarkista maku. Tarjoa risotto sitruunalohkojen ja mustaherukkahillon kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet