Tilaa ja nouda

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti
Katso myös
Toiminnot:

Aprikoosikuorrutettu joulukinkku

Loading...
Toiminnot:

Chilipaisti ja oriental-vihannekset

Loading...
Karjalanpaisti on todella helppo valmistaa. Sen kypsennyksessä ei kuitenkaan kannata kiirehtiä, koska lihapalat mureutuvat pitkään haudutettaessa.
1 rs (800 g)
Pirkka karjalanpaistilihoja
2 (250 g)
sipulia
2-3 (250 g)
porkkanaa
1 tl
suolaa
10
Pirkka kokonaista maustepippuria
vettä

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
117,81 kcal / 492,92 kJ
Proteiinia
13,67 g
Hiilihydraatteja
1,49 g
Rasvaa
6,54 g
  • 1. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi.
  • 2. Pane voideltuun pataan tai vuokaan kerroksittain lihaa, sipulia ja porkkanoita, suolaa ja pippureita. Kaada vuokaan vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
  • 3. Kypsennä 175 asteessa 2-3 tuntia. Lisää vettä tarvittaessa.Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa. Lisäksi maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut