Karjalanpaisti

Karjalanpaisti
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Karjalanpaisti on todella helppo valmistaa. Sen kypsennyksessä ei kuitenkaan kannata kiirehtiä, koska lihapalat mureutuvat pitkään haudutettaessa.
1 rs (800 g)
Pirkka karjalanpaistilihoja
2 (250 g)
sipulia
2-3 (250 g)
porkkanaa
1 tl
suolaa
10
Pirkka kokonaista maustepippuria
vettä

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
117,81 kcal / 492,92 kJ
Proteiinia
13,67 g
Hiilihydraatteja
1,49 g
Rasvaa
6,54 g
  • 1. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat reiluiksi paloiksi.
  • 2. Pane voideltuun pataan tai vuokaan kerroksittain lihaa, sipulia ja porkkanoita, suolaa ja pippureita. Kaada vuokaan vettä sen verran, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
  • 3. Kypsennä 175 asteessa 2-3 tuntia. Lisää vettä tarvittaessa.Peitä halutessasi kypsymisen loppuvaiheessa kannella. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa. Lisäksi maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet