Keitot

Keitot

Keitot ovat kevyttä ja yllättävän monipuolista ruokaa. Perinteisiä keittoja ovat hernekeitto, makkarakeitto, jauhelihakeitto ja nakkikeitto.

Syksyn tullen suosittuja ovat myös sienikeitto, esimerkiksi suppilovahverokeitto maistuu monelle. Kesän suosikki on tietenkin kesäkeitto.

Keitoissa on myös trendejä, esimerkiksi bataattikeitto, nuudelikeitto, fenkolikeitto ja sinihomejuustokeitto ovat uusia tuttavuuksia keitoissa.

Kokeile erilaisia keittoja: kermalla tai kirkkaalla pohjalla, erilaisin kasviksin ja maustein.

Tarjoile keiton kanssa esimerkiksi leipää tai salaattia. Kevyen keittoaterian päätteeksi voi myös tarjoilla terveellistä jälkiruokaa, esimerkiksi hedelmä- tai marjarahkaa.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.