Tilaa ja nouda

Krakovan makkarakeitto

Katso myös
Toiminnot:

Kabanossikeitto

Toiminnot:

Kasvis-nakkikeitto

2
sipulia
3-4
porkkanaa
1
palsternakka
3-4
lehtisellerinvartta
2-3
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
1 tlk (390 g)
Pirkka chilitomaattimurskaa
7-8 dl
vettä
1-2
Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondia
1 tlk (380 g)
Pirkka kidneypapuja
1 pkt (250 g)
Pirkka krakovanmakkaroita
n. 5-8
Pirkka jalapenoviipaletta
1/2 dl
tuoretta timjamia hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
62,62 kcal / 262,00 kJ
Proteiinia
3,00 g
Hiilihydraatteja
4,92 g
Rasvaa
3,42 g
  • 1. Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit viipaleiksi ja kuoritut porkkanat sekä palsternakka suikaleiksi. Suikaloi myös huuhdotut lehtisellerin varret ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • 2. Kiehauta kattilassa tilkassa öljyä sipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää kattilaan kasvissuikaleet, tomaattimurska ja vesi. Mausta liemi fondilla. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  • 3. Lisää keittoon lopuksi huuhdotut, valutetut pavut, viipaloidut krakovanmakkarat ja jalapenoviipaleet. Hienonna joukkoon runsaasti tuoretta timjamia ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Tarjoa vaalean leivän kanssa.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut