Valitse oma kauppasi

Syötä postinumero, nimi tai paikkakunta ja löydä K-kauppasi

Krakovan makkarakeitto

Krakovan makkarakeitto
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

2
sipulia
3-4
porkkanaa
1
palsternakka
3-4
lehtisellerinvartta
2-3
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
1 tlk (390 g)
Pirkka chilitomaattimurskaa
7-8 dl
vettä
1-2
Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondia
1 tlk (380 g)
Pirkka kidneypapuja
1 pkt (250 g)
Pirkka krakovanmakkaroita
n. 5-8
Pirkka jalapenoviipaletta
1/2 dl
tuoretta timjamia hienonnettuna

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
62,62 kcal / 262,00 kJ
Proteiinia
3,00 g
Hiilihydraatteja
4,92 g
Rasvaa
3,42 g
  • 1. Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit viipaleiksi ja kuoritut porkkanat sekä palsternakka suikaleiksi. Suikaloi myös huuhdotut lehtisellerin varret ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • 2. Kiehauta kattilassa tilkassa öljyä sipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää kattilaan kasvissuikaleet, tomaattimurska ja vesi. Mausta liemi fondilla. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  • 3. Lisää keittoon lopuksi huuhdotut, valutetut pavut, viipaloidut krakovanmakkarat ja jalapenoviipaleet. Hienonna joukkoon runsaasti tuoretta timjamia ja kuumenna keitto kiehuvaksi. Tarjoa vaalean leivän kanssa.
Pirkka koekeittiö

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä