Liha-makaronilaatikko

Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Liha-makaronilaatikko on kotiruokien kestosuosikki ja maistuu koko perheelle. Testatulla ohjeella onnistuu aloittelevakin kotikokki.
1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2-3
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

Pinnalle

2 dl
Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
166,49 kcal / 696,59 kJ
Proteiinia
11,30 g
Hiilihydraatteja
18,12 g
Rasvaa
5,45 g
  • 1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia. Valuta makaronit.
  • 2. Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon. Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla. Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
  • 3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet