Lohipiirakka venäläiseen tapaan

Lohipiirakka venäläiseen tapaan
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1 pkt (500 g)
Pirkka esikaulittua ja laskostettua voitaikinaa
2 dl
puuroriisiä
5 dl
vettä
1
kala- tai kasvisliemikuutio
15 cm:n pala
purjoa
2 tlk (à 170 g)
Pirkka lohta, MSC
1/2 dl
tilliä heinonnettuna
3
kovaksi keitettyä kananmunaa
2-3 rkl
Pirkka kapriksia

Voiteluun

kananmunaa
  • 1. Ota voitaikina sulamaan huoneenlämpöön pari tuntia ennen leivontaa.
  • 2. Keitä riisit kypsäksi kalaliemessä. Kauli voitaikina suorakaiteen muotoiseksi ja nosta levy leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä vähän jäähtyneet riisit toiselle puolelle taikinalevyä. Paloittele pesty, halkaistu purjo ja levitä riisien päälle. Valuta lohi liemestään. Asettele lohipalat tasaisesti purjojen päälle. Lisää vielä tilli, viipaloidut kananmunat ja kaprikset.
  • 3. Nosta taikina kerrosten yli ja ummista saumat huolellisesti vedellä. Koristele halutessasi ylimääräisillä taikinapaloilla, voitele munalla ja ripottele halutessasi pinnalle unikonsiemeniä.
  • 4. Paista piirakkaa 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia eli kunnes pinta on kauniin ruskea.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut