Lohipiirakka venäläiseen tapaan

Katso myös
Toiminnot:

Kulibjaka

Toiminnot:

Broileripiirakka

1 pkt (500 g)
Pirkka esikaulittua ja laskostettua voitaikinaa
2 dl
puuroriisiä
5 dl
vettä
1
kala- tai kasvisliemikuutio
15 cm:n pala
purjoa
2 tlk (à 170 g)
Pirkka lohta, MSC
1/2 dl
tilliä heinonnettuna
3
kovaksi keitettyä kananmunaa
2-3 rkl
Pirkka kapriksia

Voiteluun

kananmunaa
  • 1. Ota voitaikina sulamaan huoneenlämpöön pari tuntia ennen leivontaa.
  • 2. Keitä riisit kypsäksi kalaliemessä. Kauli voitaikina suorakaiteen muotoiseksi ja nosta levy leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä vähän jäähtyneet riisit toiselle puolelle taikinalevyä. Paloittele pesty, halkaistu purjo ja levitä riisien päälle. Valuta lohi liemestään. Asettele lohipalat tasaisesti purjojen päälle. Lisää vielä tilli, viipaloidut kananmunat ja kaprikset.
  • 3. Nosta taikina kerrosten yli ja ummista saumat huolellisesti vedellä. Koristele halutessasi ylimääräisillä taikinapaloilla, voitele munalla ja ripottele halutessasi pinnalle unikonsiemeniä.
  • 4. Paista piirakkaa 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia eli kunnes pinta on kauniin ruskea.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut