joulureseptit

Maalaissalaatti

Maalaissalaatti
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

3-4
kananmunaa
1 pkt (120 g)
HK Amerikan marmoripekonia
1/2
valkosipulinkynttä
1 ps (100 g)
Pirkka jääsalaattia
1 ruukku
Pirkka tammenlehtisalaattia
1 rs (250 g)
Pirkka miniluumutomaatteja
100 g
kurkkua
1 (70 g)
punasipuli
50 g
parmesaanijuustoa

Yrttiöljy

20 lehteä
Pirkka basilikaa
1 dl
persiljanlehtiä
1/2 dl
Pirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
1/2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
170,30 kcal / 712,54 kJ
Proteiinia
5,54 g
Hiilihydraatteja
1,88 g
Rasvaa
15,85 g
  • 1. Yrttiöljy: Ryöppää yrttejä miedosti suolalla maustetussa vedessä noin 10 sekuntia. Valuta yrtit hyvin. Pane yrttiöljyn ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
  • 2. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä, kuori ja lohko ne. Paista pekonit kuumalla pannulla tai grillissä rapeiksi. Rouhi pekonit veitsellä karkeaksi.
  • 3. Hiero salaattivati puolitetulla valkosipulinkynnellä. Revi salaatit vadille. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Suikaloi kuorittu sipuli.
  • 4. Asettele salaatin ainekset vadille, kaada päälle yrttiöljyä (osan öljystä voit tarjota erikseen). Leikkaa parmesaanista ohuita lastuja ja ripottele ne salaatin päälle.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut