Tilaa ja nouda

Maalaissalaatti

Katso myös
Toiminnot:

Amerikkalainen broilerisalaatti

Toiminnot:

Barcelonan salaatti

3-4
kananmunaa
1 pkt (120 g)
HK Amerikan marmoripekonia
1/2
valkosipulinkynttä
1 ps (100 g)
Pirkka jääsalaattia
1 ruukku
Pirkka tammenlehtisalaattia
1 rs (250 g)
Pirkka miniluumutomaatteja
100 g
kurkkua
1 (70 g)
punasipuli
50 g
parmesaanijuustoa

Yrttiöljy

20 lehteä
Pirkka basilikaa
1 dl
persiljanlehtiä
1/2 dl
Pirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
1/2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
170,30 kcal / 712,54 kJ
Proteiinia
5,54 g
Hiilihydraatteja
1,88 g
Rasvaa
15,85 g
  • 1. Yrttiöljy: Ryöppää yrttejä miedosti suolalla maustetussa vedessä noin 10 sekuntia. Valuta yrtit hyvin. Pane yrttiöljyn ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
  • 2. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä, kuori ja lohko ne. Paista pekonit kuumalla pannulla tai grillissä rapeiksi. Rouhi pekonit veitsellä karkeaksi.
  • 3. Hiero salaattivati puolitetulla valkosipulinkynnellä. Revi salaatit vadille. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Suikaloi kuorittu sipuli.
  • 4. Asettele salaatin ainekset vadille, kaada päälle yrttiöljyä (osan öljystä voit tarjota erikseen). Leikkaa parmesaanista ohuita lastuja ja ripottele ne salaatin päälle.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut