Maalaissalaatti

Maalaissalaatti
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

3-4
kananmunaa
1 pkt (120 g)
HK Amerikan marmoripekonia
1/2
valkosipulinkynttä
1 ps (100 g)
Pirkka jääsalaattia
1 ruukku
Pirkka tammenlehtisalaattia
1 rs (250 g)
Pirkka miniluumutomaatteja
100 g
kurkkua
1 (70 g)
punasipuli
50 g
parmesaanijuustoa

Yrttiöljy

20 lehteä
Pirkka basilikaa
1 dl
persiljanlehtiä
1/2 dl
Pirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
1/2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sitruunanmehua

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
170,30 kcal / 712,54 kJ
Proteiinia
5,54 g
Hiilihydraatteja
1,88 g
Rasvaa
15,85 g
  • 1. Yrttiöljy: Ryöppää yrttejä miedosti suolalla maustetussa vedessä noin 10 sekuntia. Valuta yrtit hyvin. Pane yrttiöljyn ainekset tehosekoittimeen ja soseuta.
  • 2. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä, kuori ja lohko ne. Paista pekonit kuumalla pannulla tai grillissä rapeiksi. Rouhi pekonit veitsellä karkeaksi.
  • 3. Hiero salaattivati puolitetulla valkosipulinkynnellä. Revi salaatit vadille. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Suikaloi kuorittu sipuli.
  • 4. Asettele salaatin ainekset vadille, kaada päälle yrttiöljyä (osan öljystä voit tarjota erikseen). Leikkaa parmesaanista ohuita lastuja ja ripottele ne salaatin päälle.
Pirkka koekeittiö

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä