Tilaa ja nouda

Marinoidut sipulit

Katso myös
Toiminnot:

Marinoidut herkkusienet 1

Loading...
Toiminnot:

Marinoidut sellerit

Loading...
1/2 kg
puna- ja keltapikkusipuleita

Marinadi

2 dl
vettä
2 dl
omenaviinietikkaa
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1/2 dl
hunajaa
1
kanelitanko
2
laakerinlehteä
10
neilikkaa
10
maustepippuria
2 tl
rosepippureita

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
78,47 kcal / 328,32 kJ
Proteiinia
0,78 g
Hiilihydraatteja
18,02 g
Rasvaa
0,12 g
  • 1. Kuori sipulit. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Kiehauta liemi.
  • 2. Lisää kuoritut sipulit ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  • 3. Jaa kuumat sipulit puhtaisiin lasitölkkeihin ja kaada päälle liemi, josta on poistettu kanelitanko. Sulje tiiviisti ja anna sipuleiden marinoitua jääkaapissa muutama päivä. Säilyy viileässä noin kuukauden.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut