K-ruoka nyt kaikille laitteille!

Marinoidut sipulit

Katso myös
1/2 kg
puna- ja keltapikkusipuleita

Marinadi

2 dl
vettä
2 dl
omenaviinietikkaa
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1/2 dl
hunajaa
1
kanelitanko
2
laakerinlehteä
10
neilikkaa
10
maustepippuria
2 tl
roseepippureita

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
78,47 kcal / 328,32 kJ
Proteiinia
0,78 g
Hiilihydraatteja
18,02 g
Rasvaa
0,12 g
  • 1. Kuori sipulit. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Kiehauta liemi.
  • 2. Lisää kuoritut sipulit ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  • 3. Jaa kuumat sipulit puhtaisiin lasitölkkeihin ja kaada päälle liemi, josta on poistettu kanelitanko. Sulje tiiviisti ja anna sipuleiden marinoitua jääkaapissa muutama päivä. Säilyy viileässä noin kuukauden.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut