Valitse oma kauppasi

Syötä postinumero, nimi tai paikkakunta ja löydä K-kauppasi

Marinoidut sipulit

Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

1/2 kg
puna- ja keltapikkusipuleita

Marinadi

2 dl
vettä
2 dl
omenaviinietikkaa
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
1/2 dl
hunajaa
1
kanelitanko
2
laakerinlehteä
10
neilikkaa
10
maustepippuria
2 tl
rosepippureita

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
78,47 kcal / 328,32 kJ
Proteiinia
0,78 g
Hiilihydraatteja
18,02 g
Rasvaa
0,12 g
  • 1. Kuori sipulit. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja mausteet. Kiehauta liemi.
  • 2. Lisää kuoritut sipulit ja keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  • 3. Jaa kuumat sipulit puhtaisiin lasitölkkeihin ja kaada päälle liemi, josta on poistettu kanelitanko. Sulje tiiviisti ja anna sipuleiden marinoitua jääkaapissa muutama päivä. Säilyy viileässä noin kuukauden.
Pirkka koekeittiö

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet

Samantyyppisiä reseptejä