Mozzarellapizza, pellillinen

Mozzarellapizza, pellillinen
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Pohja

2 1/2 dl
vettä
1 ps (11 g)
Pirkka kuivahiivaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
n. 5 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
oliiviöljyä

Täyte

2 pkt (à 150 g)
Pirkka mozzarellaa
2 (250 g)
kookasta kiinteää tomaattia
2 dl
Pirkka valkosipulitomaattimurskaa
100 g
Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
1 dl
Pirkka pestoa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
198,40 kcal / 830,11 kJ
Proteiinia
8,96 g
Hiilihydraatteja
17,70 g
Rasvaa
10,13 g
  • 1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita hiiva pieneen jauhomäärään ja lisää seos veteen. Lisää myös suola ja sokeri. Alusta loput jauhot joukkoon vähitellen. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Jätä taikina pehmeähköksi.
  • 2. Nosta taikinakulho lämpimään vesialtaaseen. Peitä kulho leivinliinalla ja anna kohota kooltaan kaksinkertaiseksi.
  • 3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa mozzarella mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kaada hyvin kohonnut taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja taputtele se jauhoisin käsin uunipellin kokoiseksi ohueksi pohjaksi, johon jää myös hiukan reunaa.
  • 4. Levitä valkosipulitomaattimurska tasaisesti pohjalle ja ripottele juustoraaste päälle. Asettele mozzarellaviipaleet tasaisin välein pizzan päälle ja jaa tomaattikuutiot väleihin.
  • 5. Paista pizzaa uunin alimmalla tasolla noin 12-13 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja reunat saaneet väriä.
  • 6. Annostele pesto pikkulusikalla pieninä nokareina tasaisesti koko kuumalle pizzalle ja tarjoa heti raikkaan salaatin kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut