Ohraryynipuuro

Ohraryynipuuro
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

2 dl
kokonaisia ohrasuurimoita
5 dl
vettä
1 l
täysmaitoa
1 tl
suolaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
69,41 kcal / 290,41 kJ
Proteiinia
2,75 g
Hiilihydraatteja
9,27 g
Rasvaa
2,29 g
  • 1. Liota kokonaisia ohraryynejä kylmässä vedessä yli yön. Siivilöi ryynit tilavaan (noin 4 l) kannelliseen kattilaan, jonka voi panna uuniin.
  • 2. Lisää vesi ja keitä ryynejä, kunnes saostuvat. Lisää maito ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan pohjia myöten hämmentäen. Sulje kansi ja nosta kattila uunin alimmalle tasolle 150 asteeseen ja kypsennä noin kaksi tuntia. Sekoita muutaman kerran kypsennyksen aikana.
  • 3. Mausta kypsä puuro suolalla ja piilota joukkoon kuorittu manteli. Tarjoa maidon ja kanelin, sekahedelmäkeiton tai puolukkakastikkeen kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet