Omena-rahkatorttu

Omena-rahkatorttu
Katso myös

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

Pohja

100 g
leivontamargariinia tai voita
1/2 dl
sokeria
1
kananmuna
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

2 tlk (à 250 g)
Pirkka maitorahkaa
1 dl
Pirkka vispikermaa
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
1 rkl
sitruunanmehua
1 tl
sitruunan raastettua kuorta
2 tl
Pirkka vanilliinisokeria
1 dl
Pirkka mantelirouhetta

Pinnalle

2-3 (400 g)
hapanta omenaa
1/2 dl
fariinisokeria
1/2 tl
kanelia

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
174,73 kcal / 731,07 kJ
Proteiinia
6,33 g
Hiilihydraatteja
19,34 g
Rasvaa
9,99 g
  • 1. Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita joukkoon muna ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja leivinjauhe. Levitä taikina voidellun irotpohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  • 2. Sekoita rahka, kerma, munat, sokeri, sitruunanmehu ja -kuoriraaste, vanilliinisokeri sekä mantelirouhe. Kaada rahkaseos pohjataikinan päälle.
  • 3. Kuori omenat tarvittaessa ja leikkaa lohkoiksi. Asettele lohkot limittäin ympyrän muotoon rahkaseoksen päälle. Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria ja kanelia.
  • 4. Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 55 minuuttia. Jos torttu alkaa tummua paiston aikana, peitä se leivinpaperilla tai alumiinifoliolla. Irrota kakku vuoasta täysin jäähtyneenä.
  • Vinkki! Voit käyttää myös valmista Pirkka murotaikinaa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Näillä onnistut