Peruna-parsakaalikeitto

Peruna-parsakaalikeitto
Lisää reseptejä »

Emme löytäneet enempää samankaltaisia reseptejä. Voit hakea lisää reseptejä reseptihakua hyödyntäen. Hakuun pääset kätevästi joko yllä olevasta linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

n. 7 kpl (600 g)
Pirkka perunoita (punainen pussi)
1 (n. 270 g)
parsakaali
7 dl
vettä
1/2 tl
timjamia
(3/4 tl
suolaa)
100 g
Pirkka sulatejuustoa
persiljaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
36,87 kcal / 154,26 kJ
Proteiinia
2,19 g
Hiilihydraatteja
5,16 g
Rasvaa
0,69 g
  • 1. Lohko pestyt ja kuoritut perunat kiehuvaan veteen. Keitä 10 minuuttia. Huuhtele ja paloittele parsakaali. Viipaloi varsi ohuiksi viipaleiksi. Lisää parsakaalit kiehumaan perunoiden joukkoon.Lisää halutessasi suolaa. Keitä 10 minuuttia ja tarkista kypsyys.
  • 2. Soseuta vihannekset liemineen. Mausta timjamilla. Lisää sulatejuusto nokareina keiton joukkoon. Kuumenna keitto. Koristele peruna-parsakaalikeitto halutessasi persiljalla. Tarjoa peruna-parsakaalikeitto perunarieskojen kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Tarjoukset

Pirkka-tuotteet