#GRILLIKUUMANA

Peruna-parsakaalikeitto

Katso myös
Toiminnot:

Vipeltäjän vihreä kasvissosekeitto

Toiminnot:

Cheddar-juurisellerikeitto

n. 7 kpl (600 g)
Pirkka perunoita (punainen pussi)
1 (n. 270 g)
parsakaali
7 dl
vettä
1/2 tl
timjamia
(3/4 tl
suolaa)
100 g
Pirkka sulatejuustoa
persiljaa

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
36,87 kcal / 154,26 kJ
Proteiinia
2,19 g
Hiilihydraatteja
5,16 g
Rasvaa
0,69 g
  • 1. Lohko pestyt ja kuoritut perunat kiehuvaan veteen. Keitä 10 minuuttia. Huuhtele ja paloittele parsakaali. Viipaloi varsi ohuiksi viipaleiksi. Lisää parsakaalit kiehumaan perunoiden joukkoon.Lisää halutessasi suolaa. Keitä 10 minuuttia ja tarkista kypsyys.
  • 2. Soseuta vihannekset liemineen. Mausta timjamilla. Lisää sulatejuusto nokareina keiton joukkoon. Kuumenna keitto. Koristele peruna-parsakaalikeitto halutessasi persiljalla. Tarjoa peruna-parsakaalikeitto perunarieskojen kanssa.
Pirkka koekeittiö

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut