Tilaa ja nouda

Pesto

Katso myös
Toiminnot:

Avokado-tomaattisalsa

Toiminnot:

Avokado-tuorejuustolevite

Tuoreesta basilikasta itse tehty pesto on vertaansa vailla. Kokeile vihreää pestoa vaikkapa leivän päälle tai pastan kanssa.
1 ruukku (30 g)
Pirkka basilikaa
1 dl (50 g)
Pirkka pinjansiemeniä
1-2
valkosipulinkynttä
100 g
parmesaanijuustoraastetta
1-1 1/2 dl
Pirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
424,58 kcal / 1776,44 kJ
Proteiinia
12,55 g
Hiilihydraatteja
3,97 g
Rasvaa
39,74 g
  • 1. Pane basilikanlehdet, pinjansiemenet, kuoritut valkosipulinkynnet ja parmesaanijuustoraaste tehosekoittimeen ja hienonna. Lisää öljyä kunnes saat mieleisesi paksuisen ja tasaisen kastikkeen.
  • 2. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa pastakastikkeena tai leivän kanssa.
  • Vinkki! Jos haluat pestosta miedomman, korvaa osa oliiviöljystä rypsiöljyllä.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda

Samantyyppisiä reseptejä

Tarjoukset

Näillä onnistut